2021-02-16 07:34:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Egy rég nem látott ismerőse ma újra felbukkanhat az életében

Napi horoszkóp február 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Kos jegyén halad keresztül. Ma erőt vehet önön a kísértés, hogy belepillantson a társa telefonjába. Pedig jobb volna, ha nem tenné! Kétértelmű információkat szerezhet, és sajnos ön hajlamos mindjárt a rosszabbra gondolni. Pedig a fele sem igaz annak.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A mai napon próbálja meg a mosolygósabb arcát elővenni! Ha csak a keserűségét hordozza körbe, a szerencse biztosan elkerüli. Ellenkező esetben bevonzhat olyan embereket, akik a segítségére lehetnek a nagy bajában is.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Túl sokat vállalt magára anyagi téren, vagy a munkájában. Így aztán nem csodálkozzon azon, ha az egész napja munkával, idegeskedéssel, ügyintézéssel, túlórázással telik. Próbáljon valamit leadni a feladatok közül!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ön az a fajta, aki hisz a sorsban. Valóban, semmi nem véletlen, ami ma történik önnel. Egy találkozás nagy tanulsággal szolgálhat, de talán még annál is többel. Elsőre még nem lesz szimpatikus az illető, de várja csak ki a végét!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Egy kellemesnek ígérkező kaland csábítja önt a mai napon. Mégis meg kellene gondolnia, hogy mibe megy bele! Az illető talán nem is olyan jószándékú, mint amilyennek mutatja magát.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Szerencsés napra számíthat. A tervei is megvalósulnak, s ami a hosszú távú célkitűzéseit illeti, azok felé is nagyot léphet végre. Vegye fel a kapcsolatot egy jóbarátjával, aki az utóbbiakat illetően a segítségére lehet!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Egy rég nem látott ismerőse ma újra felbukkanhat az életében. A nosztalgiázás olyan jól sikerül, hogy elhatározzák, további találkozókra is sort fognak keríteni. Ha az illető az ellenkező nem tagja, ez több is lehet barátságnál!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold a tüzes Kos jegyében jár. Sok- sok apró véletlen folytán ez a napja egészen más kimenetelű lesz, mint ahogy azt eredetileg eltervezte. A legjobban teszi, ha hagyja magát az események által sodortatni. Ha nem áll ellent, még jónak is találja majd ezt a napot.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Egy apróbb bosszúság érheti a reggel folyamán, de ne hagyja, hogy ez az egész napját elrontsa. A kára amúgy sem jelentős, és rengeteg jó dolgot is tartogat a mai napja. Ám, ha hagyja, hogy a harag uralkodjon el a lelkén, akkor azokat észre sem veszi!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Szeretne elkerülni egy konfliktust, de ez csak úgy lehetséges, ha nincs ott. Legvalószínűbben a saját társával, vagy a családján belül robbanhat ki a veszekedés. Ha teheti, induljon korábban, vagy legalább ne vegyen magára mindent!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Valamilyen hirtelen döntést kell meghoznia, akár a közlekedésben, akár a munkahelyi dolgait illetően. Sok múlik az ösztönösségén és a jó reflexein. Ha fáradt, ne üljön a volán mögé!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Nem kellene hinnie a munkahelyi pletykáknak. Önnek jó érzéke van ahhoz, hogy kihallja belőlük a rosszindulatot és az irigységet is. Éppen ezért csak erősen megszűrve vegye figyelembe az információtartalmukat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: